تكنولوژي تكنولوژي .

تكنولوژي

بنيانگذار ارز ديجيتال ترون؛ ترون 80 برابر سريعتر از اتريوم است!

برنامه هاي ترون از پلتفرم سرگرمي P2P با خريدن شركت BitTorrent و چندين به روز رساني در حال اجرا است. در تاريخ 26 جولاي، جاستين سان، موسس ترون، شبكه ترون را با اتريوم مقايسه كرد و آن را “80 بار سريعتر” ناميد. او در توئيتي بيان كرد كه:

ترون هشتاد برابر سريعتر از اتريوم است. BitTorrent با 14 سال تجربه، يك سرويس جهاني را به 100 ميليون كاربر در 138 كشور ارائه مي كند. اين دو را باهم ادغام كنيد و بزرگترين و پيشرفته ترين شبكه P2P را در جهان دريافت كنيد!

شايعات مربوط به اين خريد بزرگ به مدت چند ماه در ميان علاقه مندان به ترون در جريان بود. در اوايل ماه جولاي، چدار ويديويي منتشر كرد، كه در آن، بنيانگذار BitTorrent اعلام كرد كه اين شركت با مبلغ 140 ميليون دلار به بنياد ترون فروخته مي‌شود. با اين حال، اين خريد و فروش توسط بنياد ترون يا موسس آن تأييد نشد. در تاريخ 23 جولاي، ترون در نهايت اين اعلاميه را تاييد كرد و ترون را “بزرگترين اكوسيستم غيرمتمركز اينترنت در جهان” اعلام كرد.

 همچنين بخوانيد:

 

اتريوم (Ethereum) چيست؟

خدمات BitTorrent ترويج ايدئولوژي“All-In Decentralization” تـرون را تسريع كرده است، چرا كه هر دو از يك ديدگاه مشابه نسبت به پديده‌ي وب غير متمركز دارند. ترون معتقد است BitTorrent با ادغام در اكوسيستم ترون داراي زندگي تازه‌اي مي‌شود و ترون با ميراث پروتكل BitTorrent ادامه خواهد يافت.

يكي از رايج ترين پروتكل ها براي انتقال فايل هاي بزرگ BitTorrent است. اين پروتكل امكان انتقال تعداد زيادي از فيلم هاي ديجيتال، نمايش هاي تلويزيوني، كليپ هاي ويدئويي و همچنين فايل هاي صوتي را فراهم مي‌كند. BitTorrent در بيش از يك دهه در بازار سرگرمي بوده است و در سال 2004 ثبت و داراي 25 درصد از ترافيك اينترنت بود.

براي ارسال يا دريافت فايل ها، شخصي با استفاده از BitTorrent بر روي دستگاه كه اينترنت دارد متصل مي‌شود. ردياب هاي BitTorrent ليستي از فايل هاي موجود براي انتقال را ارائه مي‌دهند و به مشتريان خود اجازه مي‌دهد تا كاربران همكار كه بيشتر فايل ها را انتقال مي‌دهند را بشناسد. BitTorrent  به كاربرانش اين امكان را مي‌دهد تا فايل هاي مختلفي را بدون دخالت يك شخص ثالث دانلود كنند و همچنين خدمات اوليه را به تمامي كاربران خود رايگان ارائه دهند.

تبليغات متني: آموزش بورس | آموزش تحليل تكنيكال

همه اين امكانات در حال حاضر در دست بنياد تـرون است، زيرا  اين شركت رمزنگاري در حال حاضر با BitTorrent ادغام شده است. جامعه تـرون رسما اعلام كرد كه مفتخر از خريدن BitTorrent و همه محصولات اين شركت است. اين محصولات عبارت اند از uTorrent، BitTorrent  uTorrent Pro، BitTorrent news, BitTorrent Sync, BitTorrent bundlet، كه در حال حاضر متعلق به شركت ترون است.

در دسامبر 2017، جاستين سان در توييتر گفت:

سرعت تراكنش ها در هر ثانبه در ترون 1500 خواهد بود. ما اين ترافيك را حل مي كنيم و يك پلتفرم شگفت انگيز براي همه مي‌سازيم.

با توجه به سرعت تراكنش اتريوم كه 15 تراكنش بر ثانيه است، ترون ادعا مي‌كند كه سرعت تراكنش را 80 برابر افزايش مي‌دهد در نتيجه سرعت تراكنش هاي اين شركت در ثانيه به 1200 خواهد رسيد.

در ماه مه، توسعه دهندگان اتريوم يك طرح براي پيشرفت شبكه اتريوم منتشر كردند. اين طرح براي توسعه يك نسخه جديد از كد كسپر است. اين طرح براي ريشه كن كردن مسائل مربوط به استخراج از شبكه اتريوم آغاز شد. هدف نهايي اين  طرح،ارتقاء دادن شبكه از PoW به سيستم PoS است.

در حال حاضر هيچ نظري توسط تيم اتريوم يا ويتاليك بوترين بنيانگذار اين شركت در مورد ادعاي تـرون كه 80 برابر سريعتر از اتريوم است، بيان نشده است.

منبع : مجيك نيوز


برچسب: ترون، اتريوم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ مرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۵:۱۱:۵۲ توسط:رضا موضوع:

شانس پذيرش ETF براي بيت كوين 90 درصد است !

خبر پذيرش صندوق‌هاي قابل معامله در بورس (ETF) براي بيت كوين ، خبري است كه مدت ها از گوشه و كنار به گوش مي‌رسد. با وجودي كه برخي شانس بالايي را براي اين رويداد در نظر گرفته اند، هنوز در انتظار تاييد اين خبر هستيم. 

شانس نود درصدي بيت كوين

طبق گزارش مجله ICO Journal، بيت كوين به احتمال 90 درصد شانس پذيرفته شدن در صندوق قابل معامله در بورس را خواهد داشت. اين رويداد مي‌تواند مهم ترين خبري باشد كه تاكنون در سال جاري از حوزه ارزهاي ديجيتال شنيده‌ايم.

اگر اين مهم به وقوع بپيوندد، شاهد سيل عظيمي از سرمايه گذاري خواهيم بود و بيت كوين در ترازي قرار خواهد گرفت كه تاكنون شاهد آن نبوده‌ايم و مي‌تواند عرصه جديدي پيش روي اين ارز قرار دهد.

تاكنون قرار گرفتن بيت كوين در صندوق هاي قابل معامله در بورس به تصويب كميسون بورس و اوراق بهادار ايالات متحده (SEC) نرسيده است. پيش از اين  دو شركت كه درخواست خود را براي ورود بيت‌ كوين به صندوق قابل معامله در بورس (ETF) به كميسون بورس و اوراق بهادار ارائه داده بودند، با پاسخ منفي از سوي اين سازمان مواجه شدند. اما در ماه‌هاي اخير دوباره پرونده اين اتفاق بزرگ باز شده است.

آنچنان كه يك مقام رسمي CFTC (كميسيون معاملات آتي كالا) سخناني را ذكر كرده است، شانس اين ارز محبوب براي پذيرفته شدن در ETF بالاست.

من احتمال وقوع اين اتفاق را چيزي در حدود 90 درصد مي‌دانم و اين در حالي است كه بازارهاي ارز ديجيتال تعديل شده اند و تنظيم كنندگان بازار شاهد فقدان يك اتفاق هيجان انگيز در حوزه معاملات آتي بيت كوين در سرتاسر صرافي‌هاي جهان، بودند.
در ماه ژانويه نگراني بزرگ ما در خصوص رخ دادن يك حباب و همچنين خسارت هايي كه با تصويب اين خبر ميتوانست رخ دهد بود كه ميتوانست سوداگران اين بازار را جذب، و در نهايت منجر به ايجاد ضرر و زيان شده و نيز دعاوي حقوقي مهمي را ايجاد كند. در حال حاضر اين عوامل به طور قابل ملاحظه‌اي تقليل يافته است.

يك منبع رسمي ديگر نيز از سوي SEC، نه به اين شدت اما نتيجه اين امر را مثبت تلقي كرده است. علاوه بر اين، كميسيون بورس و اوراق بهادار آمريكا (SEC) اين موضوع را به راي عموم گذاشته است كه 97 درصد ديدگاه مثبتي نسبت به آن نشان داده‌اند.

صندوق قابل معامله در بورس (ETF) كه در ماه ژوئن براي بيت كوين مطرح شده است، VanEck SolidX Bitcoin Trust ETF يا به اختصار XBTC نام دارد كه توسط شركت مديريت دارايي Van Eck و استارتاپ بلاك چيني SolidX حمايت مي‌شود. اين محصول بر اساس شاخصي كه به ميزهاي معاملاتي بيت كوين متصل است، دنبال مي‌شود.

اگر بيت كوين چراغ سبز را دريافت كند آنگاه به زودي در بازار شاهد افزايش صندوق‌هاي ETF بيشتري خواهيم بود. پس از تصويب اين رويداد، به احتمال زياد اين محصول در CBOE (گروه بازرگاني شيكاگو) ليست خواهد شد.

يك علت بالقوه براي نگراني هايي كه توسط تعداد كمي از مفسران مطرح گرديده، اين است كه اگر قيمت بيت كوين واقعا دستكاري شده باشد، آنگاه يك ETF بيت كوين كه به ميزهاي معاملاتي متصل است، مشكلاتي را به وجود خواهد آورد.

اما ETF چيست؟

ETF در واقع يك اوراق بهادار است كه صندوق ديگري از جمله صندوق سرمايه‌گذاري مبتني بر شاخص يا هر سبد دارايي ديگري را دنبال مي‌كند. ETF مانند سهام و با نقدشوندگي و هزينه‌هاي پايين‌تري مبادله مي‌گردد.

هزينه هاي پايين تر، نقدشوندگي بالاتر و دسترسي به بازار به اين معني است كه ETF بيت كوين مي تواند بازار ارزهاي ديجيتال را براي مخاطبان بيشتري قابل دسترس كند و باعث ايمن شدن در برابر خسارت، دزدي و كلاهبرداري باشد.

سهامداران در ETF مستقيما ابزارهاي اساسي را در اختيار ندارند، اما نوعي از مالكيت غيرمستقيم را دارا هستند. آنها در يك درصد از افزايش سود دارايي‌هاي اساسي سهيم هستند.

پايان انتظار؟

در حالي كه به اعتقاد عموم تاريخ 10 آگوست ضرب الاجل تعيين سرنوشت صندوق‌هاي قابل معامله در بورس براي بيت كوين است اما در دهم آگوست تنها روند بررسي آغاز مي‌شود و احتمالا تا سپتامبر پذيرش يا عدم پذيرش آن اعلام نخواهد شد. تمام نشانه‌ها حاكي از پذيرش ETF براي بيت كوين دارد مگر اينكه اتفاق خاصي رخ دهد.

منبع : مجيك نيوز


برچسب: بيت كوين،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ مرداد ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۴۷:۴۱ توسط:رضا موضوع:

گفت و گو با سلطان «بيت كوين» در ايران

من و شما همين تازگي ها با بيت كوين آشنا شده ايم. يعني درست از وقتي كه در خبرها خوانديم چيزي به اسم پول الكترونيكي يا ارز مجازي به وجود آمده و ارزش آن با سرعتي عجيب و غريب در حال بالارفتن است. با اين حال قبل از من و شما خيلي ها از مدت ها قبل دنبال كار را گرفته بودند.

روزنامه هفت صبح - ميثم فرزيان: من و شما همين تازگي ها با بيت كوين آشنا شده ايم. يعني درست از وقتي كه در خبرها خوانديم چيزي به اسم پول الكترونيكي يا ارز مجازي به وجود آمده و ارزش آن با سرعتي عجيب و غريب در حال بالارفتن است. با اين حال قبل از من و شما خيلي ها از مدت ها قبل دنبال كار را گرفته بودند. بالاخره شم اقتصادي است و هزار رحمت و منفعت. برخلاف آنهايي كه فكر مي كنند الان مي شود پاچه هاي شلوار را بالا زد و مثل جويندگان طلا، كيلو كيلو سود به جيب زد، قديمي ها مي گويند كاركردن با بيت كوين خيلي هم ساده نيست. اطلاعات و سواد و وقت و... مي خواهد.


دقيقا به همين دليل است كه مسئولان و مديران اقتصادي مملكت پشت سر هم اطلاعيه مي دهند و هشدار پشت هشدار كه مردم! مراقب باشيد پول هايتان به باد نرود. اگر حرف آنها را قبول نداريد شايد صحبت هاي كسي كه از سال 92 مشغول سر و كله زدن با سكه هاي مجازي بوده، بتواند قانع تان كند كه نمي توان بي محابا و بي گدار به آب زد. اين گفت و گو به شرط گمنام ماندن بيت كوين باز قصه انجام شده است.

 

ملاقات با سلطان «بيت كوين» در ايران


الان چقدر بيت كوين داري؟


72 هزار و 111 تا

72 هزار و 111 بيت كوين؟ به ريال حساب مي كني يا تومان؟


تعداد بيت كوين منظورم بود.

يعني الان داريم با يك سوپرميلياردر حرف مي زنيم؟ به مقياس دنياي واقعي چقدر پول داري الان؟


حدود 13 ميليون دلار. البته اين مقدار بالقوه است نه بالفعل.

چرا بالقوه؟


بالقوه را از اين نظر گفتم چون اگر تعريف ساده اش را در نظر بگيريم، در اصل بيت كوين اعتباري است كه داري اما آيا اين اعتبار همه جا مورد قبول است؟ اگر فراگير شد و همه جا آن را شناختند، بله ارزش زيادي پيدا مي كند اما الان درواقع اين طور نيست. شما اكانتي داري كه بر مبناي عددي شارژ شده. پول حقيقي و كاغذي با پشتوانه بانكي دادي و اكانتي خريدي كه مي گويند ارزش دارد. حالا جايي مي تواني در زندگي واقعي از اين اعتبار استفاده كني؟ فعلا آنقدري كه ساده مي تواني اكانتت را شارژ كني، نمي تواني از اكانت شارژ شده ات پول بگيري.

در خارج از كشور مثلا مي تواني از دستگاه كارتخوان هم استفاده كني يا حتي مثل عابربانك پول نقد تبديل شده برداري. آدمي كه صاحب اين اندازه بيت كوين در ايران است، با مالك بيت كوين در خارج چقدر تفاوت دارد؟


اگر ما يك شهر آرماني با ارز رمزنگاري شده را معيار درنظر بگيريم، وضعيت فعلي ايران شايد زير پنج درصد باشد ولي مثلا در كشورهاي ديگر مي شود روزي 30 تا 40 درصد حساب بازكرد. در ايران فعلا مي تواني با آن بازي كني تا عدد خوبي به دست بياوري يا اين كه ارتباطات بالايي داشته باشي و بتواني عددهاي بزرگ را جا به جا كني.

بازي كنيم؟ بازي كردن با بيت كوين يعني چي؟


قضيه خيلي شبيه بورس است. من مي توانم تحليل كنم و پيش بيني كنم كه قيمت در حال پايين آمدن است. پس شروع مي كنم به خريد و فروش تا نشان دهم تقاضا وجود دارد. اين كي جور بازي با پول به حساب مي آيد كه در نوع خود هيجان هم دارد. البته كه دسته ديگري هم هستند كه يك راست سراغ ماينينگ مي روند. اين دسته از همان روز اول كلي كارت گرافيك و سخت افزار مي خرند تا مثلا در ماه عددي به دست بياورند. يك زماني در آمريكا بحث كشف طلا زياد رايج بود. در آن داستان كي سود كرد؟ كسي كه بيل و كلنگ مي فروخت. الان شما سري به بازار سخت افزار بزني، به سختي مي تواني كارت گرافيك پيدا كني.

 

ملاقات با سلطان «بيت كوين» در ايران

 

خود تو هيچ وقت براي خريد بيت كوين پول نداده اي؟ ماين كردي؟


من يك بار در آوريل 2013 خريدم ولي درصد زيادي از موجودي ام را از ماين بقيه كوين ها و تبديل آنها به بيت كوين كسب كردم چون بخشي از بقيه كوين ها را مي تواني بعد از مدتي با بيت كوين عوض كني.


در آن زمان قيمت بيت كوين چقدر بود؟


حدود 300 دلار بود. تقريبا مي شد سال 92 كه قيمت دلار در آن زمينه سه هزار تومان بود.

الان كه قيمت بيت كوين اين همه بالا رفته، هنوز مي شود با ماين كردن، سرمايه به دست آورد؟


ماين ربط مستقيم به سختي شبكه و سختي شبكه ربط مستقيم به تعداد افراد در حال تلاش براي يك كوين دارد. صدالبته كه الگوريتم و تعداد كوين و تعداد تراكنش هم دخالت دارد. براي شروع، ماين كردن در خيلي از شرايط اصلا عاقلانه نيست مگر اينكه طرف برق مجاني و يك سري سرمايه زياد اوليه داشته باشد. الان ماين كوين هاي ديگر خيلي خوب است و بعدش بايد آنها را تبديل به بيت كوين كرد. كوين هايي مثل اتريوم، بيت كوين كش، بيت كوين گلد، مونرو، زي كش، الكترونيوم و بقيه...

يعني يك نفر كه تازه كار است و تازه قصد افتادن در اين وادي را دارد، چه كارهايي بايد انجام دهد؟


اول اين كه بايد مدت قابل توجهي را واقعا صرف مطالعه كند. بايد صد درصد آموزش ها را به زبان انگليسي ببيند. اگر نمي تواند و متوجه انگليسي نيست، به نظر من وارد نشود بهتر است چون با يك بازار جهاني رو به رو هستيم كه اولين نيازش همين راه و روش ارتباط با بقيه و سايت هاي خارجي است.

 

دومين پيش نياز داشتن اطلاعات كامل از سخت افزارها، نحوه محاسبه ميزان برق و انرژي و كلك هاي كاهش انرژي است. در مرحله بعدي بايد تجهيزات خريد و يك هفته تست كرد. بعد از يك هفته نتايج را براي يك ماه در نظر بگيريد و حساب كتاب كنيد كه دخل و خرج با هم مي خواند يا نه. ضرر مالي كه زياد نيست اما بيشتر بايد به هزينه برق توجه كرد. بعد از اين ها تازه مي توان استارت كار را زد.

گفتي كار بيت كوين غير از سواد انگليسي بالا و وقت آزاد، به سيستم كامپيوتري و سخت افزار خوب هم نياز دارد. چه جور سيستمي لازم مي شود؟


ما الگوريتم هاي مختلفي داريم؛ عموما الگوريتم هاي كريپتونايت و Ethash نياز به تعداد زيادي كارت گرافيك دارند، مثلا هشت تا به بالا تا راندمان خوبي داشته باشند. الگوريتم مستقيم SHA- 256 به CPU نياز دارد. البته كه يك تركيب خاص هم نياز دارد.

 

ملاقات با سلطان «بيت كوين» در ايران

 

حالا اين همه دردسر متحمل شديم، بابت چي؟ خريد و فروش بيت كوين در ايران وجود دارد؟


درواقع به صورت رسمي آزاد نيست. تا سال قبل مي شد با صرافي هاي خاصي صحبت كرد اما الان ممنوع شده و آنها قبول نمي كنند. فروشش سخت است و آدم خاص خودش را مي خواهد.


فروش سخت يعني چي؟


فروش سخت يعني اين كه عددهاي مورد تقاضاي مشتري ها كم است؛ مثلا در حد 100 دلار در روز. مشتري هاي بزرگ هم تخفيف زياد مي خواهند.

بيشترين پول واقعي كه از اين راه به دست آوردي چقدر بوده؟


بيشترين عدد براي تراكنش 22 مليون توماني بوده. طرف حدود يك بيت كوين مي خواست.

الان چه كساني در ايران ممكن است، مشتري بيت كوين باشند؟


يكي از مباني ارزهاي ديجيتال اين است كه مشخصات اصلي گيرنده و فرستنده مشخص نيست. همه چيز براساس يك آدرس كيف پول انجام مي شود اما مشخصات كارت بانكي و اسم و بقيه مشخصات درگير نيست. يك سري سايت ها هستند براي خريد و فروش سيستم هاي وب. اين ها نمي خواهند كسي بداند، كي هستند. مثلا سايت خريد اين نام مجاز نمي باشد هست يا سايت درخواست حمله دي اس به سايت يا حتي سايت دريافت آموزش هاي هك. اين ها يك آدرس كيف پول گذاشته اند و مي گويند فلان قدر بزن؛ تا تاييد بشود و كانفرم بخورد، سرويس را ارائه مي دهند. البته دزدي و كلاهبرداري هم زياد است. طرف پول را بگيرد ديگر هيچ راهي براي پيگيري نيست.


در روش دوم خرج كردن بيت كوين در ايران براي عددهاي بزرگ كاربرد دارد. مثلا با شركت هاي چيني مي شود وسيله خريد و وارد كشور كرد. البته ممكن است مشكل واردات پيدا كنيد. مثلا مي دانم گوشي موبايل را نمي شود به اين روش خريد ولي سخت افزار و قطعات كامپيوتري را چرا. روش ديگر كه خيلي كثيف است، همان مورد استفاده در پولشويي و كارهاي خلاف قانون و مقررات است.

 

ملاقات با سلطان «بيت كوين» در ايران


كسي كه در ايران بيت كوين داره، در خارج از كشور چه چيزهايي مي تواند با آن بخرد؟


با توجه به اين كه ما تحريم هستيم، مسلما خريد سرويس هاي بدون نياز به واردات فيزيكي گزينه اول است. در ايران مي توان خيلي راحت از سرويس هاي مبتني بر بيت كوين در بقيه كشورها بدون محدوديت جغرافيايي خريد كرد. در بعضي كشورها ديده ام حتي ATM هست و مي توان به شكل قانوني اين ارز مجازي را به كش تبديل كرد.

تا به حال فكر كردي مي توان بازاريابي كرد و بيت كوين ها را به شركت هاي بزرگ فروخت؟


شركت هاي بزرگ خير، چون به صورت رسمي نياز دارند تا مدارك مالي شان را براي ماليات ارسال كنند. با بيت كوين فعلا نمي توان چنين كاري كرد. شايد شركت بزرگ و شناخته شده اي بتواند با واسطه هايي، كاري با بيت كوين انجام دهد اما در حقيقت آنها هم در نهايت كار تبديل ارز مجازي به پول نقد را انجام مي دهند.

پس تو با بيت كوين هايي كه داري فعلا فقط اين نام مجاز نمي باشد مي خريد؟ يا مثلا استيكر براي تلگرام؟


نه! الان مي شود از چند تايي سايت، هاستينگ و دامنه با بيت كوين خريد. مي شود رفت نيجريه و ماشين خريد. توي خارج حتي پمپ بنزين با امكان پذيرش ارز ديجيتالي راه انداخته اند. ولي در ايران هنوز نمي توانيم چيز درست و حسابي بخريم.

پس براي چي اين همه دردسر مي كشي؟ براي هيجان؟


اولش دردسر دارد ولي وقتي واردش شوي و راه و چاه كار را ياد بگيري، خودش جلو مي رود. هيجان قوه محركه است اما اتفاقا طمع آدم را جلو مي برد. قطعا شرايط اين طوري نمي ماند. اين سيستم هاي بلاك چين و ارزهاي مجازي نهادينه مي شوند و اين تازه شروع كار است. يك درصد هم فكر نمي كنم روزي اين قضيه بيت كوين و ارز مجازي نابود شود.

روزي چقدر براي اين كار وقت مي گذاري؟


الان شايد يكي، دو ساعت. شايد هم يك روزهايي اصلا كاري به كارش نداشته باشم. يك مواقعي تنها آمار را نگاه مي كنم تا ببينم اوضاع خوب پيش رفته يا نه.

قبلا چي؟ با چقدر ميزان وقت توانستي اينقدر بيت كوين جمع كني؟


شايد آن اوايل كه بالاخره تجربه نبود، مجبور مي شدم تا صبح بيدار بمانم. بايد مدام مراقبت مي كردم دماي دستگاه نرود يا اينترنت قطع نشود. اگر استخر افت كرده باشد، بايد سريع آن را عوض كني.

 

ملاقات با سلطان «بيت كوين» در ايران

 

قطع شدن اينترنت خطر بزرگي است؟


سيستم ماين يك سري محاسبه گر را متصل مي كند به يك استخر (Pool). وقتي اينترنت نباشد يعني نمي تواني. گاهي مرتب پيغام خطا مي دهند و بعضي استخرها قطع و وصلي زياد دارند. اگر درخواست ناقص فرستادي IP را بن مي كنند. براي همين بهتر است از اشتراك اينترنت با پينگ مناسب استفاده كرد. كل كار خيلي حجم مصرف نمي كند؛ شايد در ماه 50 مگابايت! ولي ثباتش مهمتر است.

بلاكچين |بيت كوين


استخر يعني چي؟


براي ماينينگ استفاده مي شود. در حقيقت به گروهي از استخراج كنندگان بيت كوين گفته مي شود كه با يكديگر كار مي كنند. با هم در تعامل هستند و به انجام بلاك ها و تقسيم كردن جايزه ها مشغول مي شود.

استخر ايراني هم داريم؟


نه. آسيايي داريم ولي توي ايران هيچ استخري نيست.

يك بار گفتي خريداران ايراني دنبال تخفيف گرفتن هستند. يعني چقدر تخفيف؟


طرف مي گويد مثلا 10 تا بيت كوين مي خرم اما با 50 درصد تخفيف روي قيمت. در عوض كل پول را نقد مي دهم. موارد اينجور زياد است كه البته بيشتر يك واسطه يا همان دلال مسئله را مطرح مي كند. اين دلال روي خريد و فروش فاكتورسازي مي كند تا سود خودش را بردارد. حتي مورد هست كه تا 90 درصد تخفيف خواسته باشند.

تا حالا چند تا مشتري داشتي؟


اگر بگويي چند تا دلال داشتي بهتر است. يك نفر هست مدام خريد مي كند و خودش آنها را بين بقيه پخش مي كند. اينجوري براي من هم بهتر است چون حوصله سر و كله زدن با آدم هاي زياد را ندارم.

الان فكر مي كني كارت ارزش زماني را كه براي ماين كردن صرف كردي داشته؟


جداي از همه اتفاق هايي كه براي خيلي از مردم رخ مي دهد و امكان دارد ضرر كنند، اين كه بيت كوين همه جا شناخته شده باشد، به نفع آنهايي است كه خيلي وقت روي آن گذاشته اند. من فكر مي كنم سال 2018 واقعا ارزش وقتي كه گذاشتم مشخص شود.

آخرين مشتري اي كه داشتي چه كسي بود؟


يك نفر كه قصد داشت چند سري ماشين آلات معدن وارد كند. هنوز قيمت و قرارداد نهايي نشده ولي تعداد زيادي بيت كوين درخواست كرده بود.

منبع برترين ها


برچسب: بيت كوين،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۷:۰۷:۵۵ توسط:رضا موضوع: